UW HUID in topconditie

Het Huidcentrum Vlaanderen portaal is opgericht in 2015 met als doel om consumenten te ondersteunen in hun zoektocht naar een goede huidverzorging. De aangesloten deskundigen op het portaal zijn alle gekwalificeerde experten die zijn getraind als huidspecialist. Zij zijn de brug tussen u en uw dermatoloog en houden uw HUID in topconditie.


Selecteer hier uw gekwalificeerde huidspecialist in uw buurt.

 
 • All
 • Antwerpen
 • Limburg
 • Vlaams-Brabant
 • Heidi Wouters
  Heidi Wouters
  HUID!Expert
 • Sandra Kirsch
  Sandra Kirsch
  huidexpert
 • Carobelle Keerbergen
  Carobelle Keerbergen
  huidexpert
 • Perle d’eau
  Perle d’eau
  huidexpert
 • Wanda van Oeffelen
  Wanda van Oeffelen
  huidexpert
 • HUIDinsituut Hasselt
  HUIDinsituut Hasselt
  huidexpert
Heidi Wouters
HUID!Expert

Institut Heidi :

Ontdek de nieuwe website: http://www.institut-heidi.be/overons.html

Trots op de leergierigheid van deze professional, verwelkomen wij Heidi Wouters in ons HUID!Experten team.

Heidi Wouters:

Wat kan deze huidexpert voor jou betekenen: Heidi gaat voor resultaatgebonden oplossingen met kwaliteitsproducten van het hoogste niveau.

Haar slogan: “Elke huid is uniek, mijn taak is om jouw huid te laten stralen.”

Het begon zo’n 25 jaar geleden als een kleine droom, vandaag is het haar ‘way of life’. Dagelijks proberen zij het beste en mooiste te halen uit elke cliënt. Met passie en steeds gebruik makend van de nieuwste producten en behandelingen.

Heidi:

“In de praktijk streef ik, Heidi Wouters, naar een optimaal resultaat in huidverbetering. Met mijn expertise en unieke behandeltechnieken is jouw huid in goede handen.

Wij werken met uitsluitend met kwaliteitsproducten van Maria GallandAhavaGelisch en sinds kort ook met Clephar een puur Belgisch topproduct.

Ook voor diverse huidproblemen zoals pigmentatie, rosacea, eczeem en acne sta ik voor je klaar.

Wil je meer informatie over wat ik voor je huid kan betekenen, aarzel niet om mij te contacteren.”

www.institut-heidi.be

Kortestraat 7/1
2430 Laakdal

Telefoon: 014 86.75.26
E-mail: institut.heidi @ telenet.be

Sandra Kirsch
huidexpert

 HUID!Expert:

HUIDverbetering- en verzorgings instituut Sandra Kirsch

Welkom in het onlangs totaal vernieuwde HUID instituut waar huidverbetering, persoonlijk advies en een goed gevoel samen gaan .
Hier kan je naast het voorkomen en herstellen van huidproblemen, een deskundige huiddiagnose, diepgaande instituutbehandelingen met sono- en iontoforese, producten voor thuisgebruik ook terecht voor het perfect skin-concept .
Hier streven we naar het voorkomen en herstellen van huidproblemen door het gebruik van cosmeceutica en diepgaande instituut behandelingen met high-tech apparatuur in combinatie met huid- en productadvies voor thuisgebruik.
Bij de Discovery verzorging zodat u kan ontdekken wat wij samen kunnen realiseren om u huid te verbeteren en mooi en gezond te houden .
 • Steenstraat 37 te Geetbets       011/580026   – website in aankomst!
 • Facebookpagina: https://www.facebook.com/huidverbetering.sandra/?pnref=lhc

sandra6grote-postersandra1

Carobelle Keerbergen
huidexpert

HUID!Expert Caroline heet je welkom bij medisch-esthetisch HUID-instituut Carobelle te Keerbergen- tussen Leuven en Mechelen.

Sinds kort pakt ook expert Caroline uit met een nieuwe app: 3D huidfoto analyse. Een gedetailleerd uniek fotobeeld van jouw huidtype.

Carobelle is sinds 2008 een referentie in de wereld van schoonheidsverzorging en verhuisde in 2014 naar het huidig adres in Keerbergen.

Bij Carobelle kan u onder meer terecht voor huidanalyse, huidadvies, producten aangepast aan je huidtype en huidprobleem, aangepaste gelaatsverzorgingen, medische pedicure, manicure, massage, lichaamsverzorging en ontharing,  zowel voor vrouwen als voor mannen.

EGF + HA van Germaine De Capuccini is dé kuurbehandeling waaraan 9 van de 10 personen de voorkeur geven ipv. zich te onderwerpen aan een kleine esthetische ingreep of Botox. EGF of epidermale groeifactor maakt al jaren onderdeel uit van de esthetische geneeskunde vanwege het buitengewone, krachtige vermogen om de huid te regeneren en te verjongen. Het is een proteïne die van nature aanwezig is in onze huid en vormt een essentiële bron voor huidverjonging en huidvernieuwing. HA of hyaluronzuur voorkomt vochtverlies, beschermt de huid tegen rimpelvorming, zorgt voor zachtheid en gladheid.

Carobelle werkt steeds op afspraak. Een afspraak maken kan snel en eenvoudig op het nummer 0471 – 30 52 12, via e-mail naar info@carobelle.be 

Oude Putsebaan 54  –  3140 Keerbergen

Tel: 0471 – 30 52 12    e-mail: info@carobelle.be

Contacteer ons vandaag nog voor vrijblijvende informatie!

http://www.carobelle.be/

 carobelle met klant carobelle instituut,caroline cab en mooie fotoobserv

 

Perle d’eau
huidexpert

Perle d’eau Westerlo – HUID!Expert: zaakvoerster Tamara

http://perle-d-eau.be/schoonheidsinstituut/westerlo/over-ons

perle-cabine

Professionaliteit, know-how, meer dan 20 jaar ervaring en een team van toegewijde specialisten. Daar kan je op rekenen bij Perle d’eau. Je kan terecht voor professionele verzorgingen in een aangenaam kader mét een persoonlijke service.

Details maken het verschil

Bij Perle d’eau stellen ze hoge eisen aan zichzelf en aan hun producten. Hun professioneel team volgt op regelmatige basis bijscholingen om jou een optimale verzorging te kunnen blijven garanderen. Onlangs behaalden zij hun kwaliteitslabel bij HUID!expert juist vanwege hun doorgedreven kennis en ervaring. Je mag gerust zijn: hier is je huid in goede handen!

Meer dan huidverzorging

Perle d’eau is een medisch-esthetisch centrum: zaakvoerster Tamara: “We streven niet alleen naar huidverzorging, maar ook naar huidverbetering. Elke gelaatsverzorging begint bij ons met een huiddiagnose. Zo bepalen we wat jouw huid nodig heeft om het beste resultaat te bereiken.”

Waarom klanten zeker bij Perle d’eau moeten langsgaan?

Omdat hun productgamma van zeer goede kwaliteit zijn en hoog actieve werkstoffen bevatten verschillen hun producten enorm ten opzichte van de supermarkt, dit maakt een groot verschil met de producten uit de supermarkt.

Maar vooral omdat zij de klanten correct adviseren en pas na een  huidanalyse tot advies overgaan.  Zij luisteren naar je en bespreken met je waar of wat het probleem is.

Het perle d’eau team heeft dé kennis in huis door de opleidingen die ze hebben genoten om gepast advies te kunnen verlenen.

Zaakvoerster Tamara: “Je huid terug laten stralen, het kan! Boek je analyse met advies behandeling. Wij helpen je graag verder.”

Het Perle d’eau Team

perle-cabine perle-winkel-en-wachtruimte

 

Adres: Polderstraat 41, 2260 Westerlo
Openingstijden: Vandaag geopend · 08:00–20:00
Telefoon: 014 73 69 87

Wanda van Oeffelen
huidexpert

“Mijn naam is Wanda en huidverzorging is mijn passie. Reeds 30 jaar geleden begon ik aan de opleiding Schoonheidsverzorging”

Altijd al een stralende huid willen hebben?

Wil je graag weten welke verzorging perfect bij jouw huid past?

Hoe je het beste die verstopte poriën of pigmentvlekken aanpakt?

Je huid optimaal verzorgen en gezond maken of houden, het kan met huidverzorging in het instituut gecombineerd met de juiste thuisverzorging op maat.

Maak een afspraak voor een grondige huidanalyse  (meer info via volgende link ) HUIDANALYSE  met huidfoto’s en verzorging gecombineerd met huidadvies op maat van jouw huid.

Mijn eigen instituut: Allure skincare, nu reeds 24 jaar, door veel bijscholingen gevolgd te hebben, veel informatie en vakliteratuur verwerkt te hebben ben ik de laatste 10 jaar gespecialiseerd in huidverbetering. Ik probeer mij voortdurend bij te scholen en in samenwerking met HUIDcentrum Vlaanderen met het kwalitetslabel HUID!Expert en het gerenommeerd merk Environ van Hélène V. Zo probeer ik mijn klanten op weg te helpen met de juiste verzorging naar een mooie en gezonde huid.

Telefoon:  03 666 29 47

GSM:        0477 656 102

Email:      allure@go2mail.be

Facebook: https://www.facebook.com/Allure-Skincare-146768898828225/?ref=page_internal

Adres:     Kalmthoutsesteenweg 275 te  Wuustwezel

http://www.allureskincare.be/

https://www.google.be/search?q=wanda+van+oeffelen&oq=wanda+van+oeffelen&aqs=chrome..69i57.5119j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

 

HUIDinsituut Hasselt
huidexpert

HUIDinstituut Art de beauté , professionals in huidanalyse: Hasselt

met een nabestel webshop: makkelijk! www.huidonline.be

Onze missie: uw huid; een gezonde huid.

25 jaar ervaring in huidverzorging en veelvoudige opleidingen van een hoog niveau, hebben gezorgd voor een 3dimensionele aanpak van huidverzorging. Dankzij cosmeceutica, een 3D Reveal huidanalyse, een combinatie van voedingsanalyse, levensgewoonten en aandacht voor de kleine details, vinden we de perfecte oplossing voor elk huidprobleem.

Met wetenschappelijk bewezen technieken, werken we samen aan jouw gezonde huid.

Vertrouw op onze ervaring.

Nieuw: online bestellen: https://www.huidonline.be

Diane Thijs,
professional in huidverbetering en -gespecialiseerd in HUID analyse van HUID instituut Art de beauté

Title
Contact info

Huid instituut Art de beauté | 011 28 16 40
www://huidinstituuthasselt.be/
info@lartdebeaute.be

 

Laureaten HuidExpert

Allure Skincare | Wanda van Oeffelen
Kalmhoutsesteenweg 275

2990 Wuustwezel


Telefoon: 03- 666.29.47Institut Heidi Heidi Wouters
Kortestraat 7/1

2430 Laakdal
 België


Telefoon: 014-86.75.26

 
www.institut-heidi.be

E-mail: institut.heidi@telenet.be

 

Trainees: in Opleiding

Annelies François
Schillebeekstraat 77

9500 Geraardsbergen

Telefoon: 0475 34 54 40
info@schoonheidsinstituutalaise.be

Yolanda Smeets
Stiemerbeekstraat 25

3600 Genk

Telefoon: 089203736
info@universelbeauty.be

Bleu beauté
Sint-Truidersteenweg 128

3500 Hasselt

Telefoon: 011 21 34 10

Ann Tielens


3290Diest

Telefoon: 013311585
instituut@anntielens.be

Ellen Boyens
Turnhoutsebaan 111 op t 1ste verdiep

2100Deurne Antwerpen

Telefoon: 033246155
info@esthetic-scarabee.be

Femke Lauwers
Abstraat 231

3090 Overijse

Telefoon: 016413707
info@esthetiek-femke.be

 

Professionalisering van je instituut

Huidcentrum Vlaanderen is pro-actief en erop gericht je potentieel ten volle te benutten. Je staat immers niet alleen. Door samen te werken en door kennis en kunde te delen wordt je ondersteunt als vakman en als ondernemer.

 

Straks krijgt jouw huid
alle aandacht in jouw regio!

We werken momenteel aan uitbreiding van onze experten in jouw regio.
Om je in jouw buurt de optimale service te geven voor een huid in topconditie!