Bouw mee aan een kwaliteitslabel voor huidexperts

erkenning als huidexpert
partner in brainstormsessies
een kwaliteitslabel
bereikbaar via Huidcentrum Vlaanderen portaal

 
Samen bouwen aan een kwaliteitslabel

Huidcentrum Vlaanderen helpt jou om je zelf en je instituut te professionaliseren. Van jou wordt immers verwacht dat je als ondernemer een stevige groeiambitie hebt en dat je als vakspecialist je professionaliseert in nieuwe technieken en inzichten.

 
Professionalisering van je instituut

Huidcentrum Vlaanderen is pro-actief en erop gericht je potentieel ten volle te benutten. Je staat immers niet alleen. Door samen te werken en door kennis en kunde te delen wordt je ondersteunt als vakman en als ondernemer.

 
Alles wat je moet weten!
Het Huidcentrum Vlaanderen werkt samen met dermatologen met als doel om mensen bewuster te maken van een actieve preventie voor een gezonde huid.
Om het kwaliteitskeurmerk te krijgen van 'Huidexpert' moet een ieder een gedegen opleiding volgen en met succes examen afleggen.
Door het Huidcentrum Vlaanderen opgeleide experten zijn te herkennen aan het beeldmerk 'Huid! Expert' dan enkel aan partners die gekwalificeerd zijn wordt afgegeven.
Huidcentrum Vlaanderen is een onafhankelijk kenniscentrum van huidspecialisten die zich specialiseren in deskundig advies voor een gezonde huid.
 

Kom naar onze kennismaking events

De brainstormsessie zal je meer inzicht geven in de opzet en het nut van platform Huidcentrum Vlaanderen en de mogelijkheden die we daardoor creëren voor jou als professional.
Kennis delen
van elkaar bij te leren
uitwisseling ervaring met bedrijven

 

event-icon

 

opoleiding-icon

 

Opleiding tot Huidexpert!

Opleiding module 1 HUID analyse: Verzeker uw klanten ervan dat hun huid in handen is van vakbekwame en goed opgeleide specialisten. Wij bieden u een degelijke opleiding over huidkennis en huidanalyse aan. En een kwaliteitslabel dat garant staat voor uw kennis. Een unieke kans om uw onderneming bekend te maken bij het grote publiek.

 

Nog vragen over hoe je partner kunt worden? Mail ons info@huidcentrumvlaanderen.be

Straks krijgt jouw huid
alle aandacht in jouw regio!

We werken momenteel aan uitbreiding van onze experten in jouw regio. Om je in jouw buurt de optimale service te geven voor een huid in topconditie!