Samenwerken en kennis en kunde delen

Huidcentrum Vlaanderen helpt jou om je zelf en je instituut te professionaliseren. Van jou wordt immers verwacht dat je als ondernemer een stevige groeiambitie hebt en dat je als vakspecialist je professionaliseert in nieuwe technieken en inzichten. Kwaliteitslabel- opleidingen op hoog niveau - Huidanalyse - intrinsieke huid versus huidconditie

Professionalisering van je instituut

Huidcentrum Vlaanderen is erop gericht je potentieel ten volle te benutten. Je staat immers niet alleen. Door samen te werken en door kennis en kunde te delen word je ondersteund als vakman en als ondernemer.

 

Community

EXTRA OPTIE: Mogelijkheid tot aankopen van speciale boekjes en ander materiaal (zoals het acne boekje : dit naar je klanten toe)

 

Voordelen community MET behalen examen!

KWALITEITSLABEL

Na het slagen van de proef mag je het kwaliteitslabel HUID!Expert gebruiken in al je communicatie
(social media, website, dermatologen).

Het kwaliteitslabel is een onderscheiding voor hen die kennis opbouwen en zich bijscholen in huidanalyse en het adviseren van duurzame oplossingen.


Huidcentrum Vlaanderen leert je tijdens de opleidingen de juiste woordenschat om beter samen te werken met dermatologen en andere artsen.


Je speelt een belangrijke rol in het behandelen, adviseren en doorverwijzen van mensen met huidproblemen.

 

NETWERK

Samen kunnen we meer bereiken en het grote publiek laten weten dat er zoiets bestaat als " de stap tussen de dermatoloog en het schoonheidssalon" en dat jij daar één van bent!

Als lid met kwaliteitslabel word je door ons gepromoot op social media, op de website, in onze communicatie naar buiten toe, in filmpjes,…

HULPLIJN

Extra hulplijn: ondersteuning in advies bij huidproblemen. De afgelopen tijd krijgen we veel vragen over advies naar klanten toe: foto's van klanten met vragen, ook over toestellen en producten wordt ons advies gevraagd. Wij beantwoorden deze vragen enkel voor onze leden of tijdens een zoom meeting.

 

BRAINSTORM

Deelname aan ronde tafelgesprekken en brainstormsessies.

MARKETINGMATERIAAL

Verkrijgen van foto materiaal om te gebruiken in je instituut: posters, fiches...

WEBSITE HUIDEXPERT.BE

Na het slagen van je examen wordt je opgenomen op de website van Huidexpert.be