Samenwerken en kennis en kunde delen

Huidcentrum Vlaanderen helpt jou om je zelf en je instituut te professionaliseren. Van jou wordt immers verwacht dat je als ondernemer een stevige groeiambitie hebt en dat je als vakspecialist je professionaliseert in nieuwe technieken en inzichten. Kwaliteitslabel- opleidingen op hoog niveau - Huidanalyse - intrinsieke huid versus huidconditie

Professionalisering van je instituut

Huidcentrum Vlaanderen is erop gericht je potentieel ten volle te benutten. Je staat immers niet alleen. Door samen te werken en door kennis en kunde te delen word je ondersteund als vakman en als ondernemer.

 

Lidgeld

Het lidgeld is jaarlijks vastgelegd op €250,- excl. BTW. Momenteel zijn we het lidgeld voor 2021 aan het herwerken. We zullen hier meer nieuws over brengen op 1 april 2021. Het lidgeld is hierdoor aangepast. Kijk gerust in de webshop voor de huidige voorwaarden.

In het lidgeld zitten onderstaande voordelen vervat.

EXTRA OPTIE: Ondersteuning ter plaatse in je zaak: je kan een halve dag organiseren met onze aanwezigheid met een 3D huidfototoestel: wij nemen foto's en doen de analyse samen met jou.

EXTRA OPTIE: Mogelijkheid tot aankopen van speciale boekjes en ander materiaal (zoals het acne boekje : dit naar je klanten toe)

 

Voordelen lidmaatschap MET behalen examen!

KWALITEITSLABEL

Na het slagen van de proef mag je het kwaliteitslabel HUID!Expert gebruiken in al je communicatie
(social media, website, dermatologen).

Het kwaliteitslabel is een onderscheiding voor hen die kennis opbouwen en zich bijscholen in huidanalyse en het adviseren van duurzame oplossingen.


Huidcentrum Vlaanderen leert je tijdens de opleidingen de juiste woordenschat om beter samen te werken met dermatologen en andere artsen.


Je speelt een belangrijke rol in het behandelen, adviseren en doorverwijzen van mensen met huidproblemen.

 

NETWERK

Samen kunnen we meer bereiken en het grote publiek laten weten dat er zoiets bestaat als " de stap tussen de dermatoloog en het schoonheidssalon" en dat jij daar één van bent!

Als lid met kwaliteitslabel word je door ons gepromoot op social media, op de website, in onze communicatie naar buiten toe, in filmpjes,…

HULPLIJN

Extra hulplijn: ondersteuning in advies bij huidproblemen. De afgelopen tijd krijgen we veel vragen over advies naar klanten toe: foto's van klanten met vragen, ook over toestellen en producten wordt ons advies gevraagd. Wij beantwoorden deze vragen enkel voor onze leden.

 

BRAINSTORM

Gratis deelname aan ronde tafelgesprekken en brainstormsessies.

MARKETINGMATERIAAL

Verkrijgen van foto materiaal om te gebruiken in je instituut: posters, fiches...

WEBSITE HUIDEXPERT.BE

Na het slagen van je examen en het betalen van het lidgeld wordt je opgenomen op de website van Huidexpert.be

 

Voordelen lidmaatschap ZONDER behalen examen!

HULPLIJN

Extra hulplijn: ondersteuning in advies bij huidproblemen. De afgelopen tijd krijgen we veel vragen over advies naar klanten toe: foto's van klanten met vragen, ook over toestellen en producten wordt ons advies gevraagd. Wij beantwoorden deze vragen enkel voor onze leden.

 

EVENTS

Gratis deelname aan HUIDEXPERT dagen, ronde tafelgesprekken en brainstormsessies.

 

Word vandaag nog lid

Klik hier
 
Schrijf je in op onze nieuwsbrief!