OPLEIDING HUID!EXPERT

Wil jij je specialiseren in het analyseren en behandelen van huidproblemen, dan is onze Huid!Expert opleiding ideaal voor jou. We bieden de meeste opleidingen online aan zodat jij deze kan volgen zoals het jou past. Je kan het verdelen over verschillende periodes, helemaal op je eigen tempo. Na aankoop blijf je 2 jaar toegang hebben tot al het online materiaal. Module Y is enkel fysiek te volgen. 

Alle online modules zijn individueel te bestellen en te volgen. Echter hebben wij ook pakketten voorzien die alle modules bevatten die jij nodig hebt om je om te scholen naar Huid!Expert.

Het pakket ALLE LESSEN kan je betalen met de KMO portefeuille. 

Opgelet! De KMO-portefeuille kan je enkel aanvragen en betalen nadat je van ons een offerte gekregen en ondertekend hebt. Bij interesse om de opleiding te volgen via KMO portefeuille gelieve eerst een email naar info@huidcentrumvlaanderen.be te sturen. 

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen en adviesdiensten zoals bijvoorbeeld het opstellen van een communicatieplan voor je bedrijf.

Kleine ondernemingen genieten 30% steun, een middelgrote onderneming 20% steun. Het maximale steunplafond per jaar is 7.500 euro steun.

 
Indien je beslist om met de KMO portefeuille verder te gaan en je annuleert nadat alle administratie in orde is gebracht, zullen we je een kost van €50,00 moeten aanrekenen.
 
Onze opleidingen en adviesverleningstrajecten zullen gebeuren via IMAGIK. IMAGIK is geregistreerd dienstverlener voor de KMO portefeuille met registratienummer DV.A242802

Wil je meer informatie?

In deze gratis informatiesessie krijg je meer informatie over onze opleidingen en wat Huid!Expert jou kan bieden. Deze informatiesessie is gratis! Je dient je te registreren in het systeem waardoor je direct ook een zicht krijgt over hoe je de opleidingen kunt volgen.

Ontwerp-zonder-titel-3

Heb je na het kijken van de gratis online informatiesessie nog vragen. Elke maand wordt er een gratis zoomsessie georganiseerd met Diane Thijs waarin je je vragen kan stellen over de opleiding. Schrijf je hier vrijblijvend voor in. Je krijgt op voorhand een link naar de zoomsessie opgestuurd. 

VERPLICHTE LESSEN

Hoe word ik een HUID!Expert?
Dermatologie
Tabellen voor je analyse
Plaats van een huidconditie
Alles in je huid hangt samen!

AANBOD

Kleuren in je huid
Texturen in je huid
Inzichten in talgfuncties
Opname in je cellen
Ingrediënten
Huidveroudering
Module X
Module Y
Zoom vragenuurtje
HUID!Experten dag

EXAMEN

Na al de inspanningen die je hebt geleverd om door onze online cursussen te gaan en de kennis te vergaren die je nodig hebt ben je klaar om straks toe te treden bij ons netwerk.

De enige hindernis die je nu nog dient te nemen is het indienen van het examen.

Het examen bestaat uit 3 delen. Er is een eerste deel dat bestaat uit meerkeuze vragen die automatisch gequoteerd worden. Het tweede deel bestaat uit open vragen en deel 3 uit 3 casussen die je vrij dient in te vullen.

Deel 2 en 3 zal door Diane Thijs, Founder van HuidcentrumVlaanderen geëvalueerd worden en ze zal via het systeem ook de nodige feedback achteraf bezorgen.

Indien je minstens 65% op alle delen haalt, ben je geslaagd en kan je toetreden tot ons netwerk en krijg je je certificaat!

Diane Thijs zal je erna persoonlijk opbellen op je welkom te heten!

HUID!Expert materiaal

Na het slagen van het examen kan je het volgende materiaal gebruiken in je instituut. 

Banner
Schort
Pancarte
Fotoboek gedrukt
Fotoboek digitaal