Het is een beetje zoals de diëtiste : PREVENTIE

… en zoals je tanden poetsen.

Veel mensen vinden het allemaal teveel moeite en dus nemen ze het er maar bij dat ze er niet uitzien zoals ze zouden willen, en anderen vinden het gewoon niet belangrijk genoeg om er een beetje inspanning voor te leveren..

Als je resultaat wil, moet je dus op zoek gaan naar wie het goed met je voor heeft. Huidcoachen, huidexperten,.. dat zijn de mensen die jou willen begeleiden en ondersteunen.

We beginnen onze blog met de reiniging. Er zijn zoveel soorten producten, maar wat is een reiniging nu precies? Wat doet het? Waar moet u op letten? En heeft u wel de juiste voor uw huid?

Goed reinigen is een essentiële stap in uw huidverzorgingsregime en wij zien helaas oneindig veel problemen bij mensen die hun huid te vaak of met verkeerde producten reinigen.

Vergelijk het met je tanden poetsen. De ene heeft veel last en heeft de tandpaste voor gevoelige tanden nodig en een zachte borstel. De andere heeft beter een harde borstel en een tandpasta met korreltjes. Voor iedereen anders.

Door een huidanalyse met 3D huidfoto’s weet je meteen waar je aan toe bent en wat er goed of slecht is voor je huid.

Heb je een droge huid? was je huid met een zachte reinigingsolie – op deze pagina vind je meer uitleg: https://huidonline.be/product/cleansing-oil/

Heb je last van een onzuivere huid en helpen al die uitdrogende cleansing gels niet meer? Probeer eens een milde reiniging en laat je huid eerst professioneel reinigen en analyseren bij een HUIDexpert. wedden dat de oorzaak van  je probleem in no time is gekend? Dan kan je beginnen aan een échte oplossing!